El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Fonts tancades al Parc d'Antoni Santiburcio / DGM

La inauguració del Parc d’Antoni Santiburcio, ‘sine die’

Societat

Si bé les fonts del Parc d’Antoni Santiburcio no han mort d’èxit en les seves primeres setmanes de funcionament, l’aturada pot suposar gairebé un punt final a la seva campanya estiuenca. Al cap i a la fi, la sobtada irrupció ha coincidit amb el final de la temporada en què més usuaris podia tenir (fins al tancament, més d’un miler d’infants, segons dades de l’Ajuntament). La inauguració oficial del parc ha quedat sine die.

Banner Ajuntament 300x250
 

Qui decidirà quan s’inaugurarà el parc? L’Agència de Salut Pública de Barcelona. És aquest organisme el que està analitzant la qualitat de l’aigua, després que una dotzena d’infants s’hagin posat malalts amb gastroentiritis després de jugar a la instal·lació. Si bé el sistema funciona amb aigua potable, s’ha decidit tancar les fonts momentàniament fins a tenir els resultats de les anàlisis. “En funció del que diguin es prendran les mesures necessàries“, han confirmat les fonts municipals, després de decidir ajornar la inauguració prevista pel 4 de setembre.

En aquest sentit, el PSC ha emès un comunicat en què l’exregidora de Sant Andreu, Carmen Andrés, reclama més informació sobre el tancament de les fonts. Al seu parer, “resulta preocupant el nivell d’improvisació i de falta de transparència del Govern”. “No vull pensar que les obres s’han ‘recepcionat’ malament per les presses en tallar la cinta”, ha afegit.

Andrés també ha demanat que de forma oficial s’expliqui “què estan passant, quines són les actuacions que s’estan duent a terme i quins són els terminis amb els quals treballa el Govern per inaugurar el Parc”.

Fotografia | Fonts tancades al Parc d’Antoni Santiburcio / DGM

1 Comentari

  1. No se on encabir el seguent comentari que no te gaire a veure amb el parc de la noticia. el que vui comentar es la problematica que s’esta vivint al carrer Nadal de Sant Andreu amb les obres de l’edifici del antic mercat Orfidia. Concretament hem vui referir a els Tamarius que hi han ploantats a les voreres, arbres emblematics del mediterrany i amb una grandaria que no mes es pot trobar a passeigs com el de S’agarò en plena costa Brava.
    Aquests arbres estan en un perill imminent de mort donat que el carrer amb les obres ha quedat molt estret i ara cada vegada pasen mes camions de gran tonatge que els estan trencant per complert. L’Ajuntament hauria d’obligar als constructors de l’edifici que prenguin messures per protegir-los del trafic de camions que amb les seves grans caixes els estan trencant. Considero que s’els pot obligar a fer algun tipus de protecció als abres, donat que de tamarius no hi han en gaires carrers mes de Barcelona. felicitats a Garcia Mateu i el seu equip de redaccio pel treball tan bo que fan en benefici del millor barri de Barcelona

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt