El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Estat actual de l'Escola Ignasi Iglésias / AMPA ESCOLA IGNASI IGLÉSIAS

Preocupació pel ritme de les obres de l’Escola Ignasi Iglésias

Societat

A menys de dues setmanes per l’inici de curs, el ritme de les obres per ampliar l’Escola Ignasi Iglésias comença a preocupar seriosament a les famílies. Segons afirma la presidenta de l’AMPA, Sílvia Rostand, en diferents trobades els responsables de l’obra els van assegurar que agilitzarien les construccions a l’agost. Si més no, a 12 dies de l’inici de curs l’estat dels solars els resulta desolador per culpa de la “improvisació”, opinen.

 

“No diem que no hagin fet res, però a finals de juliol es van comprometre a tenir una sèrie de coses pel dia 3 de setembre i no estan fetes“, denuncia Rostand. En aquest sentit, des de la comunitat educativa esperen que a partir del 3 de setembre els docents puguin preparar el nou curs “en condicions”, fet que per ara sembla complicat per l’estat de les instal·lacions. El que ja és segur, però, és que el personal de l’obra els haurà d’acompanyar per entrar i sortir dels despatxos, ja que actualment no existeix cap itinerari segur des del carrer fins a aquest punt.

“Encara estan fent el passadís pel carrer del Cinca per comunicar els espais d’infantil amb el carrer de Palomar; la pista esportiva no està ni executada, les finestres dels mòduls prefabricats donen a un mur que impedeix la ventilació i al forat de l’antiga piscina encara hi ha el fibrociment que van trobar fa poc a les canonades d’aigua”, relata Rostand a menys de dues setmanes que entrin els alumnes.

“Nosaltres parlem d’improvisació, però ells diuen que no, que no estan improvisant; ara bé, han tingut l’escola sencera durant dos mesos sense ningú dins i encara estan construint unes noves escales d’emergència provisionals i foradant la façana per fer les corresponents portes”, exemplifica l’AMPA. De fet, fins i tot aquestes escales provisionals per Palomar s’han hagut de planificar sota la pressió del calendari, ja que fins ara els ha resultat impossible aixecar el nou edifici d’aules. El motiu? Un nou retard a l’hora de retirar unes escomeses de llum i gas, expliquen.

Escala d'emergència provisional / AMPA ESCOLA IGNASI IGLÉSIAS
Escala d’emergència provisional / AMPA ESCOLA IGNASI IGLÉSIAS

Fotografia | AMPA ESCOLA IGNASI IGLÉSIAS

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt