El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Casernes / DGM

Subhasten un solar a les Casernes

Economia

Aquesta setmana passada el Consorci de la Zona Franca de Barcelona (CZF) ha tret a la venda en pública subhasta un solar d’equipaments de 2.000 metres quadrats a les Casernes de Sant Andreu. Si bé el planejament urbanístic indica que la parcel·la ha d’allotjar un alberg per a joves, des del CZF asseguren en un comunicat que encara es pot modificar el seu futur ús.

 

El concurs públic del solar situat darrere de la Caserna dels Mossos d’Esquadra ha sortit per un preu a l’alça de 3.342.800 d’euros (+IVA) i la data límit per presentar les ofertes a la subhasta és el 4 de juny. Segons el CZF, amb la venda del terreny es reprèn l’activitat de promoció d’equipaments a les Casernes de Sant Andreu, més enllà de la construcció de l’edifici per als reallotjats del carrer de Palomar.

Fotografia | Estat actual de les obres del Parc de les Casernes/ DGM

1 Comentari

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Economia

Vés a dalt