El diari independent de Sant Andreu de Palomar

La regidora Laia Ortiz / Ajuntament de Barcelona

Laia Ortiz tornarà a ser regidora de Sant Andreu

Política

Tal com ha pogut saber L’Exprés de Sant Andreu, Laia Ortiz serà la propera regidora del Districte de Sant Andreu. De fet, Ortiz tornarà a ocupar el mateix càrrec polític que va ostentar a principis de mandat, però que va abandonar després que Barcelona en Comú signés el pacte de Govern municipal amb el PSC. Entre altres qüestions, l’acord significava deixar en mans dels socialistes la regidoria del Districte, motiu pel qual Carmen Andrés va passar a ser la nova inquilina del despatx de la plaça d’Orfila.

 

Si més no, l’etapa amb Carmen Andrés al capdavant ha arribat al seu punt final, després que les bases dels comuns hagin decidit trencar l’acord de Govern. Si bé en la majoria de Districtes aquesta decisió no tindrà una afectació directa, en el cas de Sant Andreu suposa un nou traspàs de la regidoria. Aquest cop, però, la persona designada ja va ser regidora del Districte al llarg del primer any de Govern d’Ada Colau. Relleu natural, ja que actualment Ortiz no tenia responsabilitats directes a cap altre territori de Barcelona.

Actualment Laia Ortiz és la màxima responsable de l’Àrea de Drets Socials de l’Ajuntament de Barcelona i portaveu del grup municipal de Barcelona en Comú, entre d’altres. Si bé fins ara ha ostentat la tercera tinència d’alcaldia, amb la marxa del socialista Jaume Collboni de l’executiu la regidora tornarà a assumir la segona tinència, només per darrere de Gerardo Pisarello.

Qui és veïna de Sant Andreu de Palomar, en el passat ja va ser diputada al Parlament de Catalunya per ICV (2006 – 2011), i més tard va fer el salt al Congrés dels Diputats amb la mateixa formació política entre els anys 2011 i 2015.

Fotografia | AJUNTAMENT DE BARCELONA

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Política

Vés a dalt