El diari independent de Sant Andreu de Palomar

jessica-vall-salt-trampoli-editada-david-garcia-mateu

Pluja de medalles pel CN Sant Andreu: 3 ors, 2 plates i 1 bronze

Esports

Els Campionats d’Espanya de Natació s’escriuen amb ‘C‘ de Club Natació Sant Andreu. L’entitat esportiva andreuenca ha aconseguit aplegar un total de sis medalles, i això que aquest dimarts només s’ha celebrat la primera de les quatre jornades que durarà l’esdeveniment que se celebra a les piscines del CN Terrassa. Entre les condecoracions s’han de comptar tres medalles d’or, dues plates i un bronze.

 

Si bé el CN Sant Andreu ha sigut l’entitat esportiva que millors resultats ha marcat al crono (sis medalles en total, quatre més que el Sabadell o el Gredos), la piscina egarenca ha tingut un nom propi: el de Jessica Vall. L’andreuenca s’ha proclamat campiona d’Espanya en els 50 metres braça i ha batut el rècord històric del campionat, amb un temps de 31,15 segons. De fet, només s’ha quedat a una centèsima de baixar la marca que l’any 2009 va fixar Concepción Badillo (31,14 segons).

Vall ja va ser la setmana passada protagonista als Mundials de Budapest en aconseguir entrar a les finals de 100 i 200 metres braça, però aquest dimarts ha cedit part del protagonisme a la seva companya Lidón Muñoz. La jove, castellanolleonesa i nedadora del conjunt andreuenc, ha tornat a demostrar la seva projecció esportiva en penjar-se dues medalles en una mateixa tarda: l’or en els 50 metres papallona i la plata en els 50 metres esquena.

jessica-vall-editada-david-garcia-mateu
La nedadora del CN Sant Andreu, Jessica Vall / ARXIU

Qui també ha fet una excepcional actuació ha sigut Àfrica Zamorano, promesa pràcticament consagrada del CN Sant Andreu. En el seu cas, Zamorano ha aconseguit batre a totes les seves rivals i s’ha fet amb l’or en els 50 metres esquena amb un temps de 29 segons (unes 26 centèsimes per sota de la seva companya Muñoz).

Per últim, destacar la plata que s’ha emportat cap a casa Judith Navarro, en deixar el cronòmetre en 16:47:86 en els 1.500 metres lliures; i el bronze masculí en els 50 metres braça de Mario Navea, qui ha fet un temps de 28,37 segons.

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Esports

Vés a dalt