El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Plànol de la Fabra & Coats / Palo Alto Market Fest

Els hipsters es donen cita a la Fabra & Coats

Cultura

Sant Andreu es gentrifica. Almenys, la Fabra & Coats. Aquest cap de setmana el recinte fabril serà el punt de trobada de milers de hipsters vinguts d’arreu del territori amb ganes de música alternativa, menjar ecològic i botiguetes especialitzades en tots tipus d’objectes ‘vintage’. Tot un caldo de cultiu en el qual la fauna gafapasta es podrà deixar seduir amb el primer mercat de la temporada primaveral.

 

Al Palo Alto Market tot té la seva petjada ‘british’. No hi ha cap espai que deixi de tenir alguna paraula en anglès. Si bé la primera plaça que ens trobem davant de l’edifici de l’iCub passa a anomenar-se ‘Welcome Plaza’, la zona on es situaran les furgonetes d’alimentació / foodtrucks es rebatejarà com ‘Gorumet Street Food’, i fins i tot l’últim racó del recinte s’autodenominarà com a ‘Corner Music’. El postureig impregnarà fins l’últim racó de la fàbrica de filatures.

Com a atractiu entre els seus fans, el Palo Alto Market presenta un cartell carregat de propostes musicals alternatives. Artistes (des)coneguts que marcaran l’atmosfera sonora de l’espai amb les seves avantguardes musicals i escèniques. Entre el divendres i el diumenge, una quarantena d’artistes i grups, com La Veronal, Suzanna, Tonia Richardson o Sara Pi, desfilaran pels tres escenaris: l’Aperol Non Stop Music, el Moritz Vanguardias Escénicas i l’anteriorment esmentat Corner Music.

Més enllà de les experiències artístiques, el mercat primaveral farà honor al seu esperit i comptarà amb més de setanta expositors a l’espai exterior i casi un centenar dins de la nau principal, també denominada com a ‘Modern Crafters Fashion, Design’. Tots ells, relacionats amb el món ‘vintage’ i els dissenys retro, inspirats en la moda de dècades enrere. A més, si entre paradeta i paradeta entra la gana, el mercat comptarà amb una vintena d’empreses d’alimentació que oferiran tota una diversitat de productes ecològics, vegans i sostenibles en la zona de les foodtrucks i l’espai ‘Menú Degustación’.

Les entrades per accedir al mercat ja estan disponibles a la taquilla online amb un preu reduït de 7 euros (per dia), mentre que aquelles persones que vulguin visitar el recinte hauran d’abonar 9 euros si ho fan a la mateixa entrada. Els menors de 12 anys i les persones amb mobilitat reduïda o discapacitat tindran l’entrada gratuïta, fins a completar l’aforament, limitat a 3.500 persones per motius de seguretat.

La primera edició del Palo Alto Market que es va celebrar l’any 2014 al Poblenou va acabar mort d’èxit i precintat per la Guàrdia Urbana. Si bé l’organització es va trobar amb 12.000 assistents (quan només esperava 3.000), els cossos policials van descobrir que la iniciativa no disposava dels permisos adients.

Fotografia | Plànol de la Fabra & Coats / Palo Alto Market Fest

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Cultura

Vés a dalt