El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Jeep Militar / Culebra - Flickr

Vehicles militars prendran els carrers de Sant Andreu

Societat

L’entitat ‘Històrics’ organitza per aquest diumenge vinent la ‘VII Passejada de Vehicles Militar Històrics per Barcelona’, que tindrà com a punt d’exposició, sortida i arribada la plaça de Can Fabra. Justament, l’activitat se celebrarà poques setmanes abans que la Fira Militar, la qual és organitzada per la Hermandad de Antiguos Caballeros Legionarios de Barcelona i que també té com a objectiu exposar vehicles militars.

Banner Ajuntament 300x250
 

Si bé la Fira Militar dels legionarios ha sigut rebutjada públicament i administrativament des del Govern del Districte, en el cas de la passejada de vehicles militars prendran els carrers de Sant Andreu s’han concedit tots els permisos municipals, segons els Amics de la Fabra & Coats. De fet, aquesta associació col·labora en l’organització de l’esdeveniment “des del primer dia”, tal com ha assenyalat a aquest mitjà de comunicació el seu president, Pere Fernández.

Són vehicles històrics militars que estan matriculats amb l’HH”, apunta Fernández, tot i que assegura que “no tenen res a veure amb la guerra; porten la senyera catalana”. “Són gent que tenen una entitat i que els hi agraden els vehicles militars històrics, però on no posa ‘ejército de tierra’ o ‘ejército del aire'”, matisa.

Tal com assenyalen des dels Amics de la Fabra & Coats, tot el recorregut que seguiran els vehicles ja està autoritzat i aniran acompanyats pels Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana. Des de l’entitat andreuenca asseguren que “nosaltres no anem en contra de ningú; som apolítics“.

Fotografia | Jeep Militar / Culebra – Flickr

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt