El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Crema el quadre elèctric d’un Condis i dues persones han de ser ateses

Societat

Ensurt amb intervenció dels cossos d’emergència. Aquest dissabte 23 de març fins a sis dotacions dels Bombers de Barcelona s’han desplaçat al Condis del passeig de Torras i Bages, 72 per apagar les flames que s’han originat al quadre elèctric del supermercat. Tal com han confirmat fonts municipals a L’Exprés de Sant Andreu, el primer avís que van emetre els veïns ha sigut a les 18.30 hores.

Banner Ajuntament 300x250
 

Tan bon punt també han arribat els professionals sanitaris, aquests han hagut d’atendre a dues persones per inhalació de fum. Un cop sufocat el foc del quadre elèctric i desallotjat tot el personal i la clientela, el supermercat ha hagut d’abaixar la persiana perquè s’ha quedat sense llum.

L’actuació dels cossos d’emergència ha obligat a tallar part del passeig de Torras i Bages // PEDRO DÍAZ

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt