El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Rècord d’Espanya per al CN Sant Andreu femení

Esports i Z-Portada Esports

Les noies del CN Sant Andreu (CNSA) s’han convertit en les protagonistes indiscutibles de les finals del Campionat d’Espanya Open d’Hivern Astrapool que s’ha celebrat a Sabadell. El conjunt format per Marta Fonzáez, Ainhoa Campabadal, Lidón Muñoz i África Zamorano ha aconseguit batre el rècord d’Espanya de cubs en els 4×100 lliures, després de situar el cronòmetre en els 3:43:05. De fet, el rècord anterior també estava en mans del CNSA des del 2019.

 

En el mateix sentit, Lidón Muñoz ha aconseguit penjar-se una segona medalla, la de bronze, en la prova dels 50 lliures, i, respectivament, África Zamorano, la plata en els 200 esquena.

En total, els esportistes andreuencs han aconseguit emportar-se fins a 23 medalles, entre les quals destaquen les d’Emma Carrasco i Nil Cadevall. La primera ha assolit batre la seva millor marca en quatre segons en els 400 estils lliures i Cadevall ha estampat el seu nom en la millor marca nacional sub-18 dels 50 metres braça.

Fotografia | Marta Fonzáez, Ainhoa Campabadal, Lidón Muñoz i África Zamorano // RFEN – Víctor Castillo – CN Sabadell

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Esports

Vés a dalt