El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Llum verda a facilitar l’obertura de locals d’alimentació al carrer Gran

Economia

L’Ajuntament de Barcelona ha donat llum verda a la flexibilització del pla d’usos del carrer Gran de Sant Andreu. L’aprovació, que ha tirat endavant aquest divendres amb els suports del PSC, Trias per Barcelona, Barcelona en Comú, Esquerra i PP, suposarà eliminar restriccions als nous establiments que vulguins aixecar la persiana al carrer Gran (entre el passeig de Santa Coloma i el parc de la Pegaso).

Banner Ajuntament 300x250
 

La modificació que s’ha aprovat servirà perquè el carrer Gran de Sant Andreu pugui acollir nous supermercats i establiments d’alimentació de fins a 600 metres quadrats, a condició que el més proper estigui a 50 metres, com a mínim. A més, també es permetrà l’obertura de locals de lloguer de bicicletes i es facilitarà l’arribada de nous negocis, com les gelateries i orxateries amb degustació.

Pel que fa als concessionaris de cotxes, tallers de mecànica i locals de lloguer de vehicles, aquests podran tornar a aterrar al carrer Gran (des del 2019 ho tenien vetat).

Segons l’Ajuntament, un cop reurbanitzat i consolidat el carrer, “s’ha posat de manifest la necessitat d’ajustar la regulació d’algunes tipologies d’activitat, amb l’objectiu de mantenir l’habitabilitat i qualitat de vida del veïnat, la convivència, el model urbà, l’equilibri d’usos i la qualitat ambiental”.

Fotografia | Laura Guerrero // Ajuntament de Barcelona

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Economia

Vés a dalt