El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Dimiteix la cúpula del PP de Sant Andreu per desavinences amb Sirera

Política

El president de la secció local del PP a Sant Andreu, Miguel Torrubiano, i el seu secretari i vocal de la junta al districte, han dimitit dels seus càrrecs per desavinences amb la gestió del líder dels populars a Barcelona, Daniel Sirera. Tal com han expressat tots tres en un contundent comunicat, la junta andreuenca s’ha hagut d’assabentar a través de persones externes al partit de quins seran els seus dos consellers al ple de districte.

 

Sota el punt de vista de la junta ja dissolta, Sirera i el seu equip han actuat amb “hermetisme” a l’hora de prendre la decisió sobre qui havia d’ocupar el càrrec de consellers. De fet, denuncien que el líder popular ha escollit persones independents a la junta, circumstància que, assenyalen, no faria més que generar problemes de comunicació entre representants polítics i la junta i afiliats de Sant Andreu.

“No ens queda cap altre remei que dur a terme la nostra dimissió per dissoldre la junta de districte, fent un pas al costat perquè la conformin els consellers que tinguin representació en el Consell Plenari del Districte de Sant Andreu”, han expressat en el comunicat. Una decisió que, en els propers dies, hauria de facilitar la constitució de la nova junta local dels populars, ara ja amb els dos consellers de districte com a membres de l’equip directiu.

Més enllà de les desavinences en la forma de prendre decisions internes, la junta local del PP també ha criticat la “reiterada manca de compromís” de l’equip de Sirera amb el districte de Sant Andreu. Segons denuncien, el líder municipal els hauria deixat “plantats” diverses vegades amb les activitats que ha organitzat la junta local els darrers mesos.

Malgrat tot, els tres signants asseguren “sentir-se orgullosos” de la feina feta els darrers quatre anys i celebren que el PP en aquest nou mandat pugui comptar amb dos consellers de districte (a l’anterior no van aconseguir representació a la plaça d’Orfila).

Per últim, destacar que el ple de constitució del Consell de Districte de Sant Andreu se celebrarà el pròxim dimarts 12 de setembre a les 18 hores.

Fotografia | Ajuntament de Barcelona

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Política

Vés a dalt