El diari independent de Sant Andreu de Palomar

En marxa les obres per renovar la passera del triangle ferroviari

Societat

Obres en marxa. Des d’aquest dilluns dia 30 de maig els operaris treballen en la primera fase de les obres per substituir la passera que dona accés al Triangle ferroviari des del carrer de Josep Soldevila. Segons l’Ajuntament, les tasques s’allargaran fins al dilluns 18 de juliol i comportaran afectacions en el trànsit i en el transport públic. Cal tenir en compte que, si bé aquesta passera creua les vies del tren (ja soterrades) no té una gran afluència de vianants al llarg del dia, és una infraestructura clau en la connectivitat amb els aparcaments de TMB i els barris de la Verneda i la Pau (Sant Martí).

Banner Ajuntament 300x250
 

Respecte a les restriccions del trànsit que comportarà l’obra, per tal de reposar tot el cablejat de l’enllumenat i el reg a la nova passera, el consistori ha informat que diumenge 3 de juliol, de 9 a 20 hores, restarà prohibit aparcar en la zona. A més, es tallarà la circulació del carrer de Josep Soldevila (des de Sant Adrià) i només es permetrà l’accés als veïns i serveis. Per tant, la circulació s’haurà de redirigir cap als carrers de Sant Adrià, Segre, Virgili, rambla de l’Onze de Setembre, Santa Coloma, Pare Manyanet i Josep Soldevila.

En el cas de les afectacions al transport públic, el tall del carrer de Josep Soldevila provocarà canvis d’itinerari en les línies H8 i V31 de TMB. El desviament per a les dues línies es realitzarà pels carrers de Sant Adrià, Segre, Virgili i Onze de Setembre.

La gran majoria de treballs que es duran a terme durant aquestes setmanes se centraran en la coberta de l’edificació i consistiran en la impermeabilització de la coberta, el terraplenat de l’accés, i la pavimentació i construcció de les escales d’accés, amb l’inici ubicat en el carrer de Josep Soldevila.

Fotografia | Google Maps

1 Comentari

  1. I la passera per unir Onze de setembre amb Rambla Prim, per quin segle estarà enllestida?? Podríeu preguntar-ho al Districte?
    Ningú diu res i en teoria estava licitada amb les obres de l estació de St Andreu Comtal

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt