El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Adjudicades les obres dels futurs carrils bici de Sant Andreu

Societat

Barcelona Sagrera Alta Velocitat (BSAV) ha adjudicat aquest mes de març les obres d’execució dels carrils bici que s’ha de dur a terme als carrers de Sant Andreu i la Sagrera. Més concretament, els nous vials pels carrers de Pare Manyanet, Gran de la Sagrera, Berenguer de Palou, Josep Soldevila i Gran de Sant Andreu els durà a terme l’empresa Obres i Projectes de Catalunya SL, després d’emportar-se el concurs públic on s’ha presentat en solitari per 703.000 euros (IVA no inclòs).

 

Amb aquesta adjudicació, BSAV ha començat a acomplir amb el calendari d’obres previst, ja que la intenció és que les màquines comencin a treballar sobre els carrers entre els mesos de maig i juny. Des d’aleshores, l’empresa tindrà set mesos per executar tots els carrils bici. Un dels més anhelats per l’AFA de l’Escola Turó Blau? El que discorrerà pel carrer del Pare Manyanet, el qual servirà per reduir el volum de cotxes actual.

En rosa, els carrils bici que queden pendents de dotació pressupostària // BSAV

Ja de cara al futur (però encara sense data i sense partida pressupostària municipal), BSAV també executarà els nous carrils bici pels carrers del Cinca, Fernando Pessoa, Palomar i Ferran Junoy, amb la intenció d’acabar de cosir la xarxa ciclable ubicada més a l’est de Sant Andreu.

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt