El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Cau un cinquè premi de la Loteria de Nadal a Joan Torras

Societat

Sant Andreu de Palomar torna a estar tocat per la vareta de la sort. L’administració de loteria número 216, ubicada al número 2 del carrer de Joan Torras, ha venut 106 sèries del número 70316, premiat amb el cinquè premi de la Loteria Nacional de Nadal. El premi està dotat amb 60.000 euros en cada sèrie i suposa 300 euros per cada euro apostat.

Banner Ajuntament 300x250
 

Aquest ha sigut el segon cinquè premi que s’ha cantat aquest 22 de desembre. Més concretament, el número ha sortit a les 10.03 hores, al final de la segona taula. En paral·lel, 30 sèries més del 70316 s’han venut a Lliçà d’Amunt (Vallès Oriental).

L’administració 216 del carrer de Joan Torras //DGM

Seguirà ampliació.

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt