El diari independent de Sant Andreu de Palomar

El CN Sant Andreu acollirà la Copa d’Espanya de clubs de natació

Esports

El Club Natació Sant Andreu ha presentat aquest dijous a les seves instal·lacions la XXXI edició de la Copa d’Espanya de Clubs i de Primera Divisió de natació. Un esdeveniment esportiu de primer ordre que tindrà lloc el 22 i el 23 de desembre i servirà per ubicar Sant Andreu de Palomar a l’epicentre de les competicions aquàtiques de l’Estat. De fet, l’organització de la Copa coincidirà amb el 50è aniversari del club: “Volem donar les gràcies a la RFEN per confiar en nosaltres, perquè serà la primera competició nacional que fem des de l’estat alarma”, ha destacat el president del CN Sant Andreu, Àngel Bernet.

 

En total la piscina Pere Serrat veurà desfilar fins a 21 clubs diferents, els quals estaran representants per 400 nedadors. Malauradament, però, el públic no podrà omplir les grades de les instal·lacions a conseqüència de la pandèmia, però els interessats ho podran seguir en directe per Internet. “És un plaer celebrar competicions aquí; la Copa no té res a veure amb les altres”, ha declarat el vicepresident de la RFN i president de la Federació catalana de Natació, Enric Bertran.

Que l’esdeveniment esportiu se celebri a les aigües de Fabra i Puig serà tot un al·licient pels nedadors de la casa, on l’equip femení pot aconseguir el novè campionat consecutiu en la categoria de Divisió d’Honor. En el cas del masculí, aquest posaran tota l’empenta en tornar-se a fer amb un trofeu que no guanyen des de l’edició 2017/18. Tots dos equips estaran liderats per les estrelles locals als Jocs Olímpics de Tòquio, Joan Lluís Pons i Àfrica Zamorano, els quals tornaran a saltar des del trampolí en competició per darrera vegada en aquest 2021.

Fotografia | CN Sant Andreu

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Esports

Vés a dalt