El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Colau es compromet a obrir l’escola bressol de les Casernes

Societat

L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, s’ha compromès aquest dijous a tirar endavant l’escola bressol de les Casernes de Sant Andreu en un termini màxim de quatre anys. Si bé aquest equipament s’ha passat a emmarcar en el nou pla integral d’equipaments i serveis de petita infància que ha elaborat l’executiu municipal, cal recordar que els equipaments de les Casernes fa més d’una dècada que s’haurien d’haver inaugurat.

 

Més concretament, aquesta escola bressol s’ubicarà als baixos d’un nou bloc del carrer de Fernando Pessoa, la construcció del qual encara no està ni adjudicada. La mateixa AVV de Sant Andreu de Palomar ha denunciat a través del seu canal de Twitter l’anunci que ha fet l’Ajuntament de l’escola bressol, quan el concurs públic per adjudicar les obres de l’edifici acumula un any de paràlisi. La finca, per cert, hauria d’acollir prop d’una seixantena de pisos de lloguer social i fa almenys tres anys que havia de rebre l’empenta d’una línia de crèdit del Banc Europeu d’Inversions. De tot això, però, no se n’ha tornat a sentir a parlar.

Més enllà de l’escola bressol que s’ha d’inaugurar a les Casernes, l’Ajuntament també ha avançat la integració dels cinc grups de l’escola bressol El Mar a la xarxa de titularitat municipal, ja que actualment aquesta depèn de la Generalitat. Un edifici que mesos enrere va veure millorats els seus entorns amb una ampliació de la vorera. L’objectiu: dotar-la d’una entrada més còmoda i segura amb la idea que en tot moment les famílies poguessin guardar les distàncies de seguretat arran la COVID-19. En aquest cas, l’obra va comportar la pèrdua de 4 places d’aparcament de motocicletes i 3 places d’àrea verda.

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt