El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Rodalies suspèn l’R7 durant tot el cap de setmana

Societat

Aquest cap de setmana del 23 i 24 de gener Rodalies de Catalunya modificarà la seva oferta habitual amb motiu de les restriccions de mobilitat. Segons ha confirmat en un comunicat, la Línia R7 (Sant Andreu Arenal – Cerdanyola Universitat) no prestarà servei, ja que la UAB restarà tancada. Tot i això, els usuaris habituals de l’R3 i R4 podran fer ús normal del servei des de Sant Andreu Arenal.

Banner Ajuntament 300x250
 

Des de Rodalies recorden que la mobilitat entre municipis segueix restringida, excepte en casos concrets. Per aquesta raó se seguirà garantint la circulació per la resta les línies, de manera que els treballadors essencials i aquelles persones que han de viatjar per motius justificats es puguin desplaçar.

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt