El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Colau col·loca a la parella de la regidora Lucía Martín com assessora

Política

L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha col·locat a dit a la parella de la regidora de Sant Andreu, Lucía Martín, en el càrrec d’assessora de la quarta tinència d’alcaldia, tal com ha avançat Crónica Global. La mateixa Gaseta Municipal de l’Ajuntament de Barcelona d’aquest dijous ja ha oficialitzat que Alicia Ramos Jordán donarà suport a l’Àrea de Drets Socials que dirigeix la regidora Laura Pérez, a canvi de 56.714 euros anuals.

Banner Ajuntament 300x250
 

Cal posar de relleu que no és la primera vegada que la companya de la regidora de Sant Andreu exerceix com a assessora del partit en un organisme públic. De fet, el salt que fa a la plaça de Sant Jaume arriba després de la seva experiència en un càrrec eventual al departament d’Ecologia de l’Àrea Metropolitana de Barcelona, on percebia un salari de 52.075,80 euros (4.000 euros menys dels que percebrà a partir d’ara).

Com Lucía Martín, Alicia Ramos també va ser diputada per En Comú Podem durant la XII legislatura. Càrrec electe que va haver de deixar després de perdre l’escó (si bé a la llista electoral ocupava el 8è lloc, el partit només va treure sis diputats a la província de Barcelona). Pel que fa a la resta del seu currículum, aquest no es pot consultar perquè encara no s’ha pujat al portal de transparència.

Per últim, assenyalar que Barcelona en Comú compta amb un topall salarial pels seus càrrecs municipals, però que això no significa un estalvi per a l’erari públic. Després de cobrar-los de les arques municipals, els representants han de donar a la plataforma del partit, La Filadora, els diners que no els pertoca cobrar. El cas, però, és que mentre el perfil virtual de Lucía Martín assenyala que en realitat cobra 2.291,03 euros en 14 pagues, més un complement de 600 euros (la resta de diners van a la Filadora), pel que fa a Ramos no existeix tal puntualització al portal del consistori.

Alicia Ramos, ara ja assessora de l’Ajuntament // En Comú Podem

Fotografia | Ajuntament de Barcelona

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Política

Vés a dalt