El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Audiència rècord: més de 43.000 veïns llegeixen L’Exprés al març

Societat

Mes de rècord. L’Exprés de Sant Andreu ha destrossat tots els registres d’audiències mensuals i s’ha situat entre els 60 mitjans de comunicació en català amb més lectors. En total: 43.411 veïns han confiat en aquesta capçalera per informar-se sobre tot el que succeeix als seus carrers, tal com ha certificat l’auditora OJD Interactiva. Unes xifres que no fan més que consolidar al Diari Independent de Sant Andreu de Palomar com el tercer mitjà local en català de tota la ciutat, només per darrere de Betevé i el TOT Barcelona.

 

Per ser més concrets, aquest mitjà de comunicació ha incrementat la seva audiència un 123% al llarg de tot el mes de març, els quals, si se sumen, han llegit 99.092 notícies al llarg de 31 dies . Unes xifres que situen al Diari Independent de Sant Andreu de Palomar entre els 60 mitjans líders que publiquen a Internet en llengua catalana (Catalunya, País Valencià, Illes Balears i Andorra).

Des del dia del seu naixement, el 9 de novembre de 2016, L’Exprés de Sant Andreu ha volgut mantenir la seva independència política i econòmica per poder elaborar continguts basats en el rigor, l’interès i l’ètica periodística. Per aquest motiu i a diferència d’altres publicacions, el 99% dels articles que es poden trobar al portal són obra de periodistes professionals.

Respecte a altres publicacions digitals en llengua catalana, L’Exprés de Sant Andreu supera al rànquing d’OJD Interactiva a mitjans com l’ARA Andorra, Tarragona21.com, RevistaMirall.cat o El Diari de la Sanitat. Per últim, posar de relleu que la contractació dels serveis de l’auditora de referència a l’Estat espanyol vol ser una nova passa endavant en la transparència i la veracitat en què es basa la tasca de L’Exprés.

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt