El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Sant Andreu Nord sorteja 100€ en el seu Trivial de Nadal

Economia

L’associació Sant Andreu Comerç Nord ha posat en marxa una campanya de Nadal i Rebaixes en un format inèdit. Amb la voluntat de premiar als seus clients més fidels, l’entitat regalarà fins a 100,00 euros en un xec regal a aquella persona que més preguntes encerti del ‘quiz’ que ha preparat (o en el cas que es produeixi un empat, sortejarà).

 

Què han de fer els veïns i les veïnes per endur-se el xec a la seva butxaca? Respondre encertadament la trentena de preguntes que han preparat i que ja estan penjades a la seva plana web. Qüestions que van des dels productes que ofereixen determinades botigues, fins a temes relacionats amb els seus responsables. Tot plegat, per dotar de major humanitat al comerç de proximitat i que els veïns puguin saber una mica més dels establiments que els envolten.

“Mai fins ara ens havíem llençat a la xarxa virtual com hem fet aquest mes de desembre, però la nostra voluntat és mantenir oberta aquesta finestra on ja interactua el gruix dels nostres clients“, exposen els responsables de Sant Andreu Nord Comerç. Al cap i a la fi, l’entorn comercial és conscient que el sector cada vegada s’orienta més cap al món virtual i tampoc volen despenjar-se de l’oportunitat que els ofereixen les xarxes socials.

Tots els veïns i veïnes que vulguin participar en el Trivial de Sant Andreu Nord Comerç ho poden fer de forma completament gratuïta a través de la seva plana web fins al 27 de desembre. Al guanyador se’l donarà a conèixer el pròxim 29 de desembre i l’entrega del xec s’efectuarà públicament el 31 de desembre en un establiment associat a l’entitat. En aquest sentit, s’ha de posar de relleu que els 100,00 euros del premi s’hauran de gastar en els establiments adherits a l’associació.

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Economia

Vés a dalt