El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Més de 30.500 assistents en un nou Festival Dau de rècord

Societat

New record. La VIII edició del Festival Dau Barcelona ha tornat a batre tots els seus registres amb més 30.500 assistents a la Fabra i Coats (l’any passat, també rècord, van ser 26.500). Unes xifres que demostren que l’esdeveniment organitzat per l’Ajuntament de Barcelona és el gran referent del sector del joc a nivell estatal. En total 48 editorials, 47 entitats i 13 clubs i organitzacions de joc històric i miniatures, han ocupat les més de 600 taules que s’han muntat al recinte fabril per jugar.

Banner Ajuntament 300x250
 

Les activitats paral·leles al festival també han estat un èxit, com Les escoles al Dau amb 800 estudiants de primària i secundària, el Dau Sènior, el Dau Pro, el Dau Tradicional, el Dau de Nit o el curs de formació “El joc a l’aula” per a docents. Alhora, també s’ha de destacar la presentació simultània del festival a onze equipaments municipals de tots els districtes de la ciutat.

Els Premis Dau, celebrats dissabte al Sant Andreu Teatre, han premiat com a Millor Autor de 2019 l’australià Phil Walker-Harding; com a Millor Autora Novella la nord americana Elizabeth Hargrave; com a Premi especial a una vida dedicada al joc al nord-americà Philip Orbanes, i com a Millor joc publicat originalment a l’Estat espanyol a Israel Cendreo i Sheila Santos.

Una de les centenars de taules repartides per la Fabra i Coats // DAU BCN

El Dau Barcelona va néixer l’any 2012 fruit d’una proposta del consistori per donar a conèixer els jocs de taula entre les famílies de Barcelona, i com un espai de suport als creadors de jocs, els quals han esdevingut des del primer dia els veritables protagonistes del festival.

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt