El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Mossos d'Esquadra / FOTOMOVIMIENTO

Detingut un veí menor d’edat de l’esquerra independentista

Societat

Els Mossos d’Esquadra han detingut aquest dijous entre les 7:30 i les 8 hores del matí a un veí de Sant Andreu de 17 anys, tal com han denunciat l’organització de l’esquerra independentista Arran. Segons ha confirmat la mateixa font a L’Exprés de Sant Andreu, es tracta d’un membre d’aquesta formació de joves i militant del Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans (SEPC), el qual estudia a un centre de secundària del Districte. Se l’investiga pels presumptes delictes d’atemptat a l’autoritat, delicte de danys i un tercer de desordres públics pels incidents posteriors a la manifestació contra VOX el passat 30 de març.

Banner Ajuntament 300x250
 

La detenció de l’estudiant de Batxillerat ha sigut a la seva pròpia llar de Sant Andreu de Palomar i des de primera hora les diferents organitzacions de l’esquerra independentista a nivell nacional han convocat una concentració de solidaritat i rebuig a les portes de la Ciutat de la Justícia, a la qual han assistit una trentena de persones. La defensa del cas ha quedat en mans d’Alerta Solidària i al migdia el jove ha quedat en llibertat amb càrrecs. La causa continua oberta.

Fotografia | Fotomovimiento

Tags:

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt