El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Torna l’AMFest, el festival on es reparteixen taps només entrar

Cultura

Torna la rutina, però els esdeveniments a l’aire lliure no s’aturen. El cap de setmana del 10 al 13 d’octubre la Fabra i Coats acollirà el festival de música experimental AMFest. Tal com han destacat els organitzadors, el d’enguany serà el més ambiciós i atrevit de la seva història. En total, hi participaran 27 bandes d’estils relacionats amb el post-rock, el metal, el jazz, el gospel desèrtic, el post-hardcore o el rock psicodèlic. Tot, amb l’objectiu d’apostar pel risc i la innovació musical.

 

Tothom sap que la Fabra i Coats ja no és fàbrica de filatures, sinó de talents. Enguany dos dels caps de cartells s’han cuinat a la mateixa Fàbrica de Creació i Centre d’Art Contemporani: ZA! i Los Sara Fontán. Dues bandes que compartiran escenari amb grups tan reconeguts com els nord-americans Deafheaven, Pelican, Touché Amoré i Daughters, els suïssos Zeal & Ardor, els francesos Alcest, els bascos Lisabö o els catalans 12Twelve.

Els veïns dels voltants de la Fabra i Coats ja poden anar tancant les finestres. La mateixa organització ha posat de relleu que aquesta edició tornarà a ser “sorollista” i, per tal d’evitar carregar en excés els timpans, repartirà taps a l’entrada. A més, tots els menors de 23 anys podran entrar de forma gratuïta al recinte per gaudir de l’espectacle.

Pel que fa a l’agenda de concerts, el dijous dia 10 d’octubre actuaran Daughters i Foscor, mentre que divendres a la nit serà el torn de Deafheaven, Touché Amoré, Brutus, Bo Ningen, Tides From Nebula, Tides of Man, Daniel Blumberg, Falç de Metzinera, Portrayal of Guilt i Lume! Ja dissabte els assistents podran escoltar a Zeal & Ardor, Pelican, 12Twelve, The Album Leaf, ZA!, Cocaine Piss, Nerobambola, Los Sara Fontán, JJOS, Myoboku i Puntalaberinto, mentre que diumenge serà el torn d’Alcest, Lisabö, Ainara Legardon i Puput.

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Cultura

Vés a dalt