El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Imatge d'arxiu / MOSSOS D'ESQUADRA

Detenen un segon menor d’Arran i queda lliure amb càrrecs

Societat

Després de detenir a un primer menor membre d’Arran Sant Andreu a primera hora del matí, els Mossos d’Esquadra han arrestat aquesta tarda de dijous (16 hores) a un segon adolescent de 15 anys. En aquest cas, els agents també l’han detingut al seu domicili (Congrés-Indians), l’han traslladat a la Ciutat de la Justícia de L’Hospitalet i després de declara ha quedat lliure amb càrrecs, tal com han confirmat fonts relacionades amb el cas a L’Exprés de Sant Andreu.

 

Com al veí de Sant Andreu, al segon detingut també se l’investiga pels presumptes delictes d’atemptat contra l’autoritat, danys i desordres públics, comesos en el marc dels aldarulls posteriors a la manifestació contra VOX del passat mes de març. Val a dir, però, que cap dels dos joves membres de l’assemblea d’Arran Sant Andreu van ser ni identificats ni detinguts per la policia al llarg d’aquella jornada.

D’altra banda, posar de relleu que les seves detencions no són les úniques que s’han dut a terme al Districte. El passat 31 de juliol un altre membre de l’assemblea d’Arran Sant Andreu també va ser arrestat en una operació policial que va acabar amb nou encausats a tota Catalunya per organització criminal. Les defenses de tots els casos està en mans del col·lectiu d’advocats Alerta Solidària.

Fotografia | Mossos d’Esquadra

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt