El diari independent de Sant Andreu de Palomar

La Línia 1 de metro torna a funcionar amb normalitat

Societat

El tram Clot – Fondo de la Línia 1 de metro torna a funcionar amb normalitat aquest dissabte, després de les obres de renovació d’infraestructura des del passat 29 de juny. L’actuació ha sigut la més important mai realitzada a la xarxa de metro de Barcelona i s’ha dut a terme per posar al dia un tram que acumulava 65 anys d’antiguitat.

Banner Ajuntament 300x250
 

Els treballs han consistit en la renovació completa d’uns 9.000 metres lineals de via simple, la substitució i ampliació d’aparells de via, i la renovació de tota la senyalització. En un tram de via pròxim a Santa Coloma s’han aplicat mesures per reduir vibracions. Addicionalment s’han renovat cambres de baixa tensió i s’han ampliat cambres d’enclavament. Amb la posada en marxa de la línia normal, deixen de circular els autobusos llançadora que es van habilitar durant aquests dos mesos.

Tags:

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt