El diari independent de Sant Andreu de Palomar

L’Ajuntament deixa cec al Pop de la Pegaso

Societat

Des del dia de la seva obertura al públic que l’Octopus gegant de la Pegaso ha acaparat titulars (i no en clau positiva). El fet que les regidores de Sant Andreu, Lucía Martín, i d’Urbanisme, Janet Sanz, el presentessin als mitjans de comunicació tres dies abans d’obrir-se al públic els va establiar les primeres crítiques del directe. Tal com van denunciar els més menuts tan bon punt el van tastar: ni els tobogans lliscaven, ni la calor que s’acumulava a l’interior era la ideal per divertir-se. Tot al contrari: les peces metàl·liques cremaven.

 

Si bé des de l’Ajuntament han excusat la manca de lliscament -asseguren que amb l’ús es desgastaran i passaran a ser més ràpids-; a la problemàtica de la temperatura han decidit posar dos pegats (literals). El primer: uns adhesius als tentacles on s’adverteix que amb la calor el material es podria sobreescalfar, i el segon: un tendal provisional per protegir l’estructura de la radicació solar.

Per afegir més inri, aquest cap de setmana els Bombers de Barcelona van decidir acordonar tota la instal·lació després d’adonar-se’n que una de les peces (l’ull de l’animal gegant) s’havia desajustat. Després que els tècnics analitzessin què havia passat, van decidir reforçar amb tanques l’aïllament del Pop i desmuntar l’ull. Segons el responsable d’Ecologia Urbana de l’Ajuntament de Barcelona, Frederic Ximeno, hauria sigut el vandalisme el responsable de desajustar la peça.

Les regidores Janet Sanz i Lucía Martín presenten el pop tres dies abans de la seva inauguració // Ajuntament de Barcelona

Ara bé, en comptes de recol·locar la peça al lloc original, els responsables de la instal·lació han decidit deixar cec al Pop, tal com publica El Periódico. Seguint la línia de mort el gos, s’acabà la ràbia, han decidit arrencar-li l’altre ull i reobrir-lo aquest mateix dijous al públic. La idea, però, serà implementar mesures contra el vandalisme per assegurar tots dos ulls en un futur.

Fotografia | Ajuntament de Barcelona

 

Tags:

1 Comentari

  1. Bona tarda. No soc perfeccionista, ni pretenc ser “trol” o “hater” ni res d’això. Però darrerament els articles estan plens d’errors ortogràfics. Com aquest mateix,(establiar enlloc d’estalviar, per exemple).
    De fet no acostumo a fer comentaris, ni instal’lar-me en la queixa, però em fa mal veure que, ja ni als mitjans públics, els periodistes procuren corregir o escriure correctament.

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt