El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Uns ‘influencers’ sembren el caos a La Maquinista

Societat

Prop de 2.500 persones (la gran majoria adolescents) s’han amuntegat aquest dimecres passat al centre comercial de La Maquinista, després que el grup d’influencers ‘La Skuad’ haguessin convocat a través de les xarxes socials una trobada. Si bé els joves creien que només agruparien a “50 o 100 persones”; tal com ha explicat l’integrant del grup Fabio Muñoz a través del seu compte d’Instagram, al final tots ells han sigut evacuats pels cossos policials.

 

Fonts del centre comercial han assegurat a L’Exprés de Sant Andreu que l’esdeveniment no va ser convocat per La Maquinista. De fet, tal com ha reconegut el mateix membre de ‘La Skuad’, la trobada l’havien fet “sense cap tipus d’organització”. “Ha sigut un caos i hem decidit dispersar-nos pel centre comercial”, ha precisat. Si més no, les principals escenes d’aglomeració s’han produït a l’entrada del carrer de Sao Paulo, segons s’ha pogut constatar a través de les seves instastories.

En principi la idea que tenien els joves convocants era “fer-se unes fotos” amb els seus seguidors, però a molts d’aquests se’ls va acabar la paciència després d’esperar-los durant hores. Fruit del nerviosisme, les empentes no van trigar gaire estona a produir-se per arribar fins a ells i fer-se l’anhelada selfie. “Ha mancat organització i ha mancat seny, tant per part de la gent com per la nostra”, ha confessat el mateix Muñoz.

Vist el caos, finalment han intervingut agents de la Guàrdia Urbana i els Mossos d’Esquadra per escortar i desallotjar la banda del recinte comercial i emportar-se’ls en els vehicles policials. Els mateixos convocants han donat gràcies a alguns pares dels adolescents per haver trucat als cossos de seguretat perquè se’ls emportessin d’allà.

Tot i les escenes d’angoixa que han reconegut viure, els membres de ‘La Skuad’ han agraït el suport dels seus followers i s’han disculpat per no poder-se fer fotos ni recollir els regals de tots ells. Només a Instagram els membres del grup juvenil acumulen diverses desenes de milers de seguidors.

Fotografia | @mariete1201

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt