El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Tren de Rodalies / Eldelinux - FLICKR

Els trens Cerdanyola – UAB no circularan fins passat Nadal

Societat

Amb l’arribada del Nadal, l’afluència dels estudiants a les universitats cau en picat i el nombre de passatgers de l’R7 queda reduït a la mínima expressió. Per aquest motiu, enguany el servei de Rodalies de Catalunya tornarà a suspendre la línia R7 que connecta Sant Andreu Arenal amb Cerdanyola – UAB, mentre que en paral·lel els combois de l’R4 que finalitzaven el recorregut al complex universitari ara ho faran a Sant Andreu Arenal. L’horari habitual es restablirà el 6 de gener, dia de Reis.

 

D’altra banda, s’ha de tenir en compte que per aquest dilluns 24 a la tarda i el proper 25 (Nadal) al matí hi haurà una reducció en les freqüències de pas dels trens. Una mesura similar a la ja anunciada per TMB, que oferirà l’última sortida d’autobús aquest dilluns a les 22 hores, mentre que el servei de metro acabarà a les 23 hores. El dia de Nadal, el metro obrirà a les 5 hores i funcionarà fins a les 2 de la matinada, perquè és vigília de festiu. Per Sant Esteve, el metro funcionarà fins a les 12 de la nit i a la nit de Cap d’Any hi haurà servei continuat durant 43 hores seguides: des de les 5 del matí de dilluns 31 de desembre fins a les 12 de la nit de dimarts 1 de gener.

Fotografia | Tren de Rodalies / Eldelinux – FLICKR

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt