El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Fabra i Coats / FÀBRICA DE CREACIÓ - GUNNAR KNECHTEL PHOTOGRAPHY

La Fabra i Coats serà el referent de la cultura i l’educació de BCN

Cultura

Més enllà de ser bressol de les avantguardes artístiques, l’Ajuntament de Barcelona ha decidit donar un nou impuls a la Fabra i Coats i convertir-la en el referent de la ciutat en els àmbits de l’educació i la cultura. Què suposarà aquest fet? Doncs que el recinte fabril passarà a ser el punt de trobada de docents, creadors i gestors culturals de tota Barcelona. A més, també es convertirà en l’aparador de les propostes que vinculin la cultura amb l’educació.

 

Tal com ha anunciat el consistori, aquest projecte és un dels eixos centrals de la mesura que ha dissenyat l’actual Govern, però que previsiblement recollirà i desenvoluparà el proper executiu. Si més no, s’ha de tenir en compte que molts dels projectes que contempla el dossier ja estan encarrilats, com ara la construcció del nou edifici de l’Institut Martí Pous i el trasllat de l’Escola Municipal de Música de Sant Andreu – Mestre Pich Santasusana.

De fet, pel que fa a aquesta darrera escola, s’ha de posar de relleu que la mesura contempla la posada en marxa de nous itineraris formatius basats en la interdisciplinarietat de llenguatges i l’aprenentatge al llarg de la vida. A més, el nou projecte també preveu la consolidació del treball comunitari, amb l’objectiu de potenciar la col·laboració entre els creadors artístics, culturals i educatius que es trobin a la Fabra i Coats.

Per últim, destacar que el Centre de Recursos Artístics de Barcelona complementarà les funcions del Centre de Recursos Pedagògics de Sant Andre  i tindrà una relació directa amb la resta d’equipaments culturals i educatius del recinte. Una vinculació, però, sobre les que en destacarà la que estableixi amb la Fàbrica de Creació i el Centre d’Art de Fabra i Coats.

Fotografia | Fabra i Coats / FÀBRICA DE CREACIÓ – GUNNAR KNECHTEL PHOTOGRAPHY

1 Comentari

  1. Falta que digueu, després de acabar el Institut Marti Pous, ja tindrem el projecte del Museu Fabra i Coats

    Museu Interpretació del treball
    Fabra i Coats

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Cultura

Vés a dalt