El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Obres al carrer Gran de Sant Andreu / DGM

El carrer Gran tindrà tanques fins una setmana abans de Nadal

Societat

Tot i que els torrons i els polvorons ja fa setmanes que estan als prestatges dels supermercats, part dels comerciants del carrer Gran de Sant Andreu hauran de fer la seva campanya de Nadal un cop es retirin les tanques de l’obra. Un període de vendes haurà de ser gairebé a contrarellotge, ja que segons ha pogut saber L’Exprés de Sant Andreu en exclusiva, les tanques de les obres es retiraran el 17 de desembre i es tornaran a col·locar el 7 de gener en el tram de Riera de Sant Andreu fins Joan Torras.

 

Aquest fet comportarà que la instal·lació i posterior encesa de les llums de Nadal s’hagi de retardar gairebé a una setmana vista de les festes i que diferents esdeveniments relacionats amb la Festa Major de Sant Andreu hagin de canviar d’ubicació o d’itinerari. Un contratemps, però, que a canvi permetrà la inauguració de la nova plataforma única entre la rambla de Fabra i Puig i el carrer de la Riera de Sant Andreu.

S’ha de posar de relleu que la notícia xoca directament contra les expectatives dels membres de L’Eix de Sant Andreu, ja que segons havia manifestat a aquest mitjà de comunicació el seu president, Pròsper Puig, la previsió dels associats era poder retirar les tanques cap a finals o principis de novembre-desembre. Tot plegat, per poder “salvar la facturació nadalenca abans del pont de la Constitució”. En aquest sentit, el mateix Puig també es mostrava preocupat pel lleuger retard visual que els operaris acumulaven amb l’obra, fet que setmanes enrere confirmaven fonts municipals a L’Exprés.

Rebaixes i obres al carrer Gran de Sant Andreu / DGM
Obrers al carrer Gran de Sant Andreu / DGM

De fet, finalment aquesta darrera circumstància ha resultat cabdal, ja que a dia d’avui l’espai de les obres és una superfície cedida a l’empresa constructora i, per tant, part dels terminis d’entrega els determinen els seus responsables. O dit d’una altra manera, la campanya de Nadal pels comerciants del nucli antic de Sant Andreu quedarà a la sort de la darrera setmana prèvia a les festes i les dues setmanes posteriors.

Per últim, assenyalar que la tornada de les retroexcavadores, des de la Riera de Sant Andreu fins a Joan Torras, coincidirà amb el primer dia de les tradicionals rebaixes d’hivern: el 7 de gener. La previsió inicial del Govern de Sant Andreu era poder deixar enllestida tota l’obra pel mes de maig.

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt