El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Les intenses pluges desperten al guèiser de Sant Andreu

Societat

Com darrerament succeeix quan plou amb intensitat, al final de la rambla de l’Onze de Setembre ha tornat a aparèixer el peculiar guèiser de Sant Andreu. Novament la força de l’aigua ha aconseguit desempallegar-se de la placa del clavegueram i ha assolit una alçada d’entre dos i tres pisos. Tot i que fins ara el fenomen no ha provocat danys personals, aquest és reiteradament denunciat per l’Associació de Veïns de Sant Andreu Sud.

Banner Ajuntament 300x250
 

Avui dia no se sap al 100% per què apareix el guèiser, però se l’acostuma a relacionar pels possibles problemes de clavegueram que generen les obres de l’AVE (les quals també s’han inundat). De fet, tot just fa uns mesos es van posar en marxa els treballs del nou col·lector de Prim, el qual ha de canalitzar les aigües fluvials que històricament han passat per la zona. Al cap i a la fi, no s’ha d’oblidar que les rambles de Fabra i Puig, de l’Onze de Setembre i de Prim constitueixen un eix natural i longitudinal que desemboca al Moll de la Vela.

Imatges | L’AV Sant Andreu Sud a L’Exprés de Sant Andreu

Tags:

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt