El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Ronda del Litoral / DGM

Afectacions a la circulació per futures obres a les Rondes

Societat

Com ja és habitual, l’Ajuntament de Barcelona aprofitarà la caiguda de la circulació estival per dur a terme obres a les rondes de Dalt i del Litoral. En aquest sentit, les afectacions busquen millorar la seguretat viària, ja que es netejaran els túnels i es pavimentarà l’enllaç de la Ronda de Dalt amb la C-58. En paral·lel, també es pavimentarà la Ronda del Litoral (sentit Trinitat) des de la Gran Via fins al Nus de la Trinitat.

 

Pel que fa a les obres de l’enllaç entre la B-20 i la C-58, els treballs es duran a terme entre el 7 i el 8 de juliol. Ja el següent cap de setmana serà el torn del tram de la ronda Litoral, on les màquines reasfaltaran un total de 14.000 metres quadrats. Aquests treballs comportaran el tancament dels accessos de la B‐20 (Pota Nord) a la Ronda de Dalt i del ramal del sector de la Maquinista a la C‐58. Segons ha avançat el consistori, els desviaments quedaran degudament senyalitzats.

Pel que fa a la neteja dels túnels, aquesta ja s’està duent a terme des del passat 25 de juny i s’allargarà fins al 23 de juliol. En aquest sentit, els treballs es fan des de les 23 hores a les 05 hores, les nits de diumenge a dijous. Quan el tall de circulació és parcial, els treballs s’inicien a partir de les 22 hores, mentre que les nits de diumenge a dilluns els treballs comencen a partir de les 00 hores. En el cas del tram de la Ronda del Litoral que voreja el Besòs, els treballs s’efectuaran les nits de l’1 i el 15 de juliol.

Fotografia | Ronda del Litoral / DGM

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt