El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Bici DGM

En marxa les obres d’un nou carril bici a Sant Andreu

Societat

Aquesta setmana han començat les obres del nou carril bici que transcorrerà pel carrer de Dublín i Rovira i Virgili, amb l’objectiu de connectar els vials de l’avinguda Meridiana i el carrer Gran de Sant Andreu. Si bé el gruix dels treballs s’executaran en horari diürn fins al mes de setembre, l’Ajuntament ja ha avançat que alguns treballs estivals s’hauran de realitzar “necessàriament en cap de setmana o en horari nocturn“.

Banner Ajuntament 300x250
 

En aquest sentit, el consistori assegura que “es prendran totes les mesures necessàries per minimitzar les molèsties al veïnat”. En què consistirà la implementació del nou carril bici en aquest eix que va des de l’Hipercor fins al parc de la Pegaso? En la col·locació de semàfors i noves canalitzacions, la delimitació del carril bici amb peces separadores, fer nou paviment, repintar l’existent i readaptar la senyalització.

Pel que fa a la circulació, el carrer de Dublín passarà de tenir dos carrils de circulació a un de sol, ja que com és ja habitual, el carril bici es farà a la calçada. A més, destacar que la línia d’aparcament actual que queda entre Sant Idelfons i Neopàtria es conservarà, tot i que es veurà desplaçada un parell de metres. Per tant, quan es miri el carrer de Rovira i Virgili sentit mar, la façana esquerra de la via quedarà amb: vorera – carril bici – aparcament i carril de circulació.

Les màquines ja treballen en el nou carril bici / DGM
Les màquines ja treballen en el nou carril bici / DGM

Per últim, destacar que el carril bici serà de doble sentit i que la previsió de cara al futur és enllaçar-lo amb el del carrer del Segre. Un enllaç, però, que no podrà ser possible fins a la finalització de les obres del pavelló esportiu Camp del Ferro. Per altra banda, avançar que al mes de setembre està prevista la implementació del nou carril bici de la rambla de l’Onze de Setembre.

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt