El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Escola 30 Passos / DGM

El nou barracó de l’Escola 30 Passos s’instal·larà al gener

Societat

Victòria agredolça de les famílies de l’Escola 30 Passos, però al cap i a la fi, victòria. Així entoma la comunitat educativa del centre la notícia que el Consorci d’Educació de Barcelona finalment instal·larà un nou mòdul prefabricat al gener. Si bé la intenció inicial era aconseguir que aquest arribés abans de l’inici de curs, l’AFA es dona per satisfeta després de rebre el compromís del conseller d’Ensenyament, Josep Bargalló, de poder comptar amb un segon barracó pel curs 2019/20.

 

Tal com reconeix la portaveu de l’AFA, Míriam Gimeno, aquest inici de curs “suposarà un sobreesforç important de cara a les famílies i l’equip pedagògic”. En aquest sentit, s’ha de tenir en compte que entre setembre i desembre els alumnes no podran comptar amb el menjador, ja que aquest es reconvertirà en dues noves aules per encabir als nous grups de P-3. Per tant, el servei de cuina haurà de servir els plats a les aules. Si més no, l’espai on dinar es recuperarà al gener, ja que serà a partir d’aleshores  quan podran gaudir de la nova instal·lació. “Al setembre muntarem i al gener desmuntarem i tornarem a muntar”, resumeix Gimeno.

En aquest sentit, la comunitat reconeix el “trasbals” que suposaran aquestes obres a meitat de curs, però es dona per satisfeta pel fet que de cara a l’estiu vinent comptaran amb un nou mòdul i no hauran de tornar a plantar-se per exigir un barracó. S’ha de destacar, però, que si bé el mòdul de l’any vinent s’espera que sigui nou de fabricació, el que s’instal·larà aquest proper gener serà el que actualment fan servir els alumnes de l’Institut Viladomat (els quals en pocs mesos passaran a l’edifici definitiu). És a dir, de segona mà.

Fotografia | Imatge actual de l’Escola 30 Passos / DGM

Tags:

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt