El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Funeraria Casernes / ARXIU

Serveis Funeraris de Barcelona compra un solar de Casernes

Societat

Adjudicat. Tal com ha pogut saber L’Exprés de Sant Andreu i després de dur a terme la subhasta pública, el Consorci de la Zona Franca ha venut per 4,5 milions d’euros el solar que queda darrere de la comissaria dels Mossos d’Esquadra a Serveis Funeraris de Barcelona (SFB), la companyia responsable de gestionar els tanatoris de Sancho de Ávila, Les Corts, Sant Gervasi i Collserola.

 

Al cap i a la fi, la compra del solar per part de Serveis Funeraris estava a totes les paperetes. Mentre que la segona i única empresa competidora, Cel Urbà SL, havia posat sobre la taula 4 milions d’euros, la companyia publico-privada dedicada als serveis funeraris integrals havia oferit mig milió més. Per tant, aquesta darrera, que en un 85% és propietat de Mémora i en un 15% de l’Ajuntament, ara podrà desenvolupar el projecte que desitgi (a condició que aconsegueixi les llicències pertinents).

En color lila, l'Edifici que s'ha d'aixecar rere la comissaria dels Mossos d'Esquadra / ARXIU
En color lila, l’Edifici que s’ha d’aixecar rere la comissaria dels Mossos d’Esquadra / ARXIU

En aquest sentit, s’ha de destacar que Serveis Funeraris ja ha demanat canviar l’aprofitament urbanístic del terreny, el qual havia d’acollir un alberg per a joves (i com resulta evident, la funerària no té entre els seus plans desenvolupar un allotjament turístic). De totes maneres, però, l’empresa encara no ha detallat què farà amb el terreny, tot i que la idea d’un tanatori pren força pel volum de l’edifici projectat. A més, aquest mateix any SFB va reinaugurar les seves oficines centralitzades a Sancho d’Ávila.

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt