El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Carpa provisional del Sant Joan de Mata / DGM

Així és la nova carpa del Sant Joan de Mata per dins

Esports

Carpa provisional, acabats professionals. Aquesta és la valoració que en fa el president del Sant Joan de Mata, Xavi Gol, després de rebre aquest divendres les claus de la nova instal·lació esportiva de Sant Andreu. Un espai al qual ja ha accedit en exclusiva L’Exprés de Sant Andreu, per analitzar in situ com és el nou complex situat a la frontera amb la Trinitat Vella.

Banner Ajuntament 300x250
 

Abans de tot, cal posar de relleu que l’edifici havia d’estar acabat cap a principis d’any, però un problema amb el primer adjudicatari de l’obra va acabar per provocar un retard en la seva construcció. Tal com assenyala Gol: “La seva intenció era dur a terme la construcció amb materials de menor qualitat, els quals no van ser acceptats per l’arquitecte”. Si més no, “en comptes d’enrocar-se en exigir una rebaixa del cost dels materials, el constructor es va retirar del projecte”, el qual ha comportat una inversió propera al mig milió d’euros (IVA inclòs).

Tot i l’entrebanc, finalment l’Ajuntament ha complert els terminis que havia recalculat amb un nou promotor que va haver d’agafar el relleu d’una obra ja iniciada. “S’han complert els temps”, celebren des del Sant Joan de Mata. Tot i això, no s’ha pogut evitar que el trasllat de materials del club entre el pavelló de l’Ignasi Iglésias i la nova carpa s’hagi hagut de fer de forma “precipitada”, recalca el president. De fet, el club esportiu té previst entregar les claus de l’edifici situat en la confluència de Torras i Bages amb Palomar el proper dilluns.

Què s’han trobat els nous usuaris de la carpa un cop han obert les seves portes? Doncs dues pistes de bàsquet de formigó en comptes de parquet, “ja que és una qüestió provisional“, explica Gol; i tota una instal·lació per les oficines del club i vestidors amb aire condicionat incorporat. Ara bé, la carpa ja està preparada perquè la pilota comenci a botar? Al 100%, no. Segons explica Gol, com que l’espai s’ha acabat de construir, encara hi ha serveis que no estan donats d’alta. O dit d’una altra manera: els vestidors encara no disposen d’aigua calenta i la llum del complex prové d’una connexió municipal que hi ha al solar.

Les línies del camp no s'han dut a terme com estava previst / DGM
Les línies del camp no s’han dut a terme com estava previst / DGM

A més, cal tenir en compte que aquest divendres les línies del camp no s’han acabat de pintar amb les mides que la junta del club havia demanat en un principi. Petits serrells que des de l’entitat resten importància, tot i que són conscients que són “qüestions a resoldre”. “Ara que l’hem visitat per dins l’hem vist prou bé; des de l’inici el mateix arquitecte ens va donar molta confiança i els plànols ja ens agradaven“, comenta Gol sota la carpa de 38 x 38 metres. De fet, des del Sant Joan de Mata es mostren convençuts que d’aquí a pocs dies la pilota i la cistella passaran a ser els únics protagonistes. Enrere quedaran dècades al pavelló de l’Ignasi Iglésias.

1 Comentari

  1. Només detallar que les “Pistes Torras i Bages” són municipals. I, de moment, de gestió municipal fins que no es resolgui el concurs corresponent.
    Gràcies a l’Exprés de Sant Andreu pel bon seguiment fet en aquest tema

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Esports

Vés a dalt