El diari independent de Sant Andreu de Palomar

El swing, propi del sud dels Estats Units, s'ha extès per tothom el món / DASPUNKT - FLICKR

La plaça d’Orfila ballarà a ritme de swing

Cultura

Després que les dues anteriors sessions fossin suspeses per pluja, aquest dissabte 28 d’abril la plaça d’Orfila de Sant Andreu tornarà a ballar al ritme del swing en una master class gratuïta organitzada pel Centre Cívic de Sant Andreu i Swing Maniacs. De fet, des de l’organització apunten que no cal saber ballar-ne per animar-se, ja que els professors dirigiran la sessió de manera que tothom en podrà aprendre.

 

Està previst que la sessió comenci a les 12 i finalitzi a les 14 hores. Un lapse de temps que, segons les previsions meteorològiques, no es veurà afectat per les precipitacions (aquestes més aviat s’esperen de cara al vespre). “Mentre que els primers 45 minuts seran per atrevir-se amb el ball, cap a les 12:45 hores començarà la classe oberta amb els primers passos, i després continuarem ballant fins a les 14 hores”, explica la professora de Swing Maniacs, Cristina Sánchez, a L’Exprés de Sant Andreu.

Tal com destaca Sánchez, a cada sessió que organitzen cap a la segona quinzena de cada mes, entre una trentena i una cinquantena de veïns i veïnes sempre s’animen a moure l’esquelet. “És tota una sorpresa per ells”, destaca. Cal posar de relleu, però, que cap al mes de juny les sessions es començaran a celebrar a la tarda, “ja que al matí amb la calor és impossible”, apunta la professional en swing.

Ara, amb el creixement del swing a Barcelona, la ciutat s’ha acabat convertint en un punt de referència europeu, no només pel nombre de ballarins que resideixen a la capital catalana, sinó també per l’àmplia agenda d’esdeveniments que se celebren als seus carrers i places. Pel que fa a l’activitat de dissabte a Orfila, la música anirà a càrrec d’un DJ.

Fotografia | El swing, propi del sud dels Estats Units, s’ha extès per tothom el món /  DASPUNKT – FLICKR

Tags:

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Cultura

Vés a dalt