El diari independent de Sant Andreu de Palomar

aficio-desperdicis-ue-sant-andreu-al-narcis-sala-editada-david-garcia-mateu

Lífting a les entranyes del Narcís Sala

Societat

Després de molt insistir, finalment l’Ajuntament ha escoltat les peticions de la UE Sant Andreu. Aquesta darrera setmana, el consistori ha tret a licitació les obres per reformar l’Estadi Municipal Narcís Sala, per 820.000 euros (IVA inclòs). Si bé la concurrència pública estarà oberta fins a finals de març, les obres es preveuen que s’allarguin fins a principis de l’any vinent.

 

Però, què li faran al Narcís Sala? Pujaran una graderia? Cobriran totes les localitats? Res d’això. Aquest cop, la reforma no se centrarà en la cara exterior del coliseu andreuenc, sinó que es durà a terme a les seves entranyes. És a dir, a la zona que hi ha sota les grades. Tot plegat, per liquidar el procés de reforma integral iniciat en la darrera legislatura i del qual es va dur a terme el 40%. Si més no, cal posar de relleu que l’estructura quedarà inalterada respecte l’estat actual, ja que es tracta d’una reforma.

Cap al 2013 els operaris van canviar la gespa artificial, la coberta de tribuna, es va adaptar la instal·lació elèctrica i es va crear una zona per a persones amb mobilitat reduïda, entre d’altres. Mentrestant, en el cas actual s’ha previst tornar a revisar la instal·lació elèctrica, ja que “presenta greus defectes”; la xarxa de clavegueram, la qual “provoca greus problemes d’higiene”; o la instal·lació de calefacció i ventilació, “que va quedar a mig fer”, segons l’informe de licitació que també assenyala com “les diferents estances existents (vestidors, infermeria, lavabos) presenten un aspecte força decadent, posant n’evidencia la necessitat d’una reforma”.

A més, el projecte de reforma també assenyala com s’actuarà en el lateral de tribuna i a les sotagraderies, les quals quedaran integrades en un mateix nivell mitjançant rampes que permetran l’accessibilitat a persones amb mobilitat reduïda als vestidors. L’obra requerirà l’enderroc complet de l’interior del lateral fins a la cota dels fonaments, mentre que al gol sud es preveu la reforma dels lavabos.

La intervenció es durà a terme en dues fases. Una primera la qual se centrarà en el vestuari del primer equip, l’aspia de físio/infermeria, el vestuari de l’àrbitre i el vestuari 8, mentre que fa a la segona fase se centrarà a dotar d’una nova imatge a la filera de vestuaris 1 al 7 i la reforma dels lavabos del gol sud amb la instal·lació de dos ventiladors/extractors d’aire, entre altres aspectes.

Tags:

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt