Neu MIREIA BACHS

Sant Andreu es lleva envoltat de neu

Societat

Tot i que probablement avui ha sigut la matinada en què menys s’esperava la neu, aquesta ha sigut matinera i ha tenyit de blanc tota la serralada de Collserola. Una imatge que ha tornat a generar un munt de fotografies de veïns i veïnes de Sant Andreu, per tal d’immortalitzar com el nucli urbà tornava a tenir un skyline vestit de blanc.

 

Si bé aquest cop els flocs no han arribat ni a agafar sobre els capós dels vehicles aparcats al carrer (a la ciutat només ha caigut aigua), cal destacar que la imatge amb Collserola de fons nevat ha aguantat més hores que durant l’anterior temporal. De fet, aquesta vegada el gruix ha sigut fins i tot més important en les cotes altes de Barcelona. Per últim, destacar que Protecció Civil manté l’alerta per acumulació de neu a cotes baixes activada, però que les probabilitats de precipitació a Sant Andreu són pràcticament nul·les.

Ara bé, que el temporal hagi marxat no significa que les baixes temperatures també abandonin el territori. En aquest sentit, la llengua d’aire fred siberià continuarà abraçant el país i la sensació de fred s’espera encara més baixa demà dimecres. Per tant, caldrà esperar a dijous a què el termòmetre torni a pujar de mica en mica.

Fotografia | L’Església de Sant Andreu de Palomar, amb el fons tenyit de blanc / MIREIA BACHS

Tags:

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*