El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Un atropellament obliga a tallar la línia R3 de Rodalies

Societat

Tal com ha informat Renfe, aquest dimecres a les 11 hores s’ha produït un atropellament mortal a l’alçada de Mollet – Santa Rosa que afecta tota la línia R3 de Rodalies. De fet, la incidència ha obligat a tallar el trànsit ferroviari i als usuaris afectats, entre ells veïns i veïnes que fan servir Sant Andreu Arenal, se’ls ha ofert un servei alternatiu per carretera.

 

L’accident s’ha produït just a la sortida de l’estació anteriorment esmentada, la qual connecta Sant Andreu Arenal/Barcelona amb Puigcerdà. En aquest sentit, els autocars s’han habilitat en el tram que va des de Montcada Bifurcació fins Granollers Canovelles. A més, també s’ha establert un servei de tren llançadora amb parades a Mollet – Parets – Granollers Canovelles.

Renfe ha recomanat utilitzar els trens de les línies R2 i R4 així com altres mitjans de transport públic en el tram afectat. Les afectacions a la resta de la línia han superat els 60 minuts de demora, tot i que cap a les 13 hores ja s’ha restablert progressivament el servei.

Tags:

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt