El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Estació de Sant Andreu Comtal / DGM

Foment trenca els contractes de Sant Andreu Comtal

Societat

El Ministeri de Foment ha decidit trencar els contractes que tenia signats amb les constructores de l’estació de Rodalies de Sant Andreu Comtal, després d’analitzar les conclusions que ha extret la darrera auditoria encarregada per l’administració pública. Segons han determinat els experts, la quantitat d’irregularitats que envolten al projecte fa impossible que siguin les mateixes empreses les que el tirin endavant.

 

Per aquest motiu, el ministre de Foment, Íñigo de la Serna, ha anunciat aquest dimarts la seva intenció de rescindir els contractes i tornar a licitar l’obra. Si més no, encara no s’ha posat cap calendari sobre la taula en una obra que, de fet, és la que més s’ha endarrerit per culpa de la corrupció que ha anegat la trinxera de vies.

Per últim, destacar que la notícia l’ha donat De la Serna precisament en la celebració del 10è aniversari de la connexió Barcelona-Madrid amb AVE. Un acte on el màxim responsable de la cartera de Foment ha tornat a assegurar que l’estació d’alta velocitat de La Sagrera estarà enllestida el pròxim 2020.

Tags:

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt