El diari independent de Sant Andreu de Palomar

La “situació excepcional” obliga a suspendre l’Audiència Pública

Política

L’Audiència Pública que s’havia de celebrar aquest dimecres a les 18:30 hores a l’Ajuntament de Sant Andreu ha sigut suspesa. Tal com ha exposat la presidenta del Districte, Montse Benedí, l’òrgan de participació veïnal ha sigut desconvocat per “la situació excepcional que estan patint les institucions del nostre país”.

 

De fet, la decisió de suspendre l’Audiència Pública s’emmarca en donar “suport” a les institucions que avui han sigut escorcollades, així com als alts càrrecs del Govern que avui han sigut detinguts (entre ells, l’andreuenc Josuè Sallent), així com a la mobilització ciutadana que s’està produint des de primera hora de la jornada.

L’Audiència Pública de Gràcia i el Consell de Barri de la Barceloneta que s’havien de celebrar aquesta tarda de dimecres també s’han suspès. Tal com ha declarat l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, els registres i escorcolls de la Guàrdia Civil “atempten contra la sobirania de Catalunya i de les seves institucions”.

A més, Colau també ha agraït a la massa popular que ha sortit al carrer en defensa dels drets civils. “Celebrem el to pacífic, cívic i demanem que el conjunt de la ciutadania es continuï mobilitzant en aquest to, sense caure en cap provocació”, ha afegit. L’Audiència Pública de Sant Andreu que s’ha desconvocat fa escassos minuts encara no té cap data prevista de celebració.

Tal com ha explicat Benedí a L’Exprés de Sant Andreu, convocar i desconvocar l’Audiència és potestat de la Presidència. Tot i això, ha assegurat que la decisió ha sigut tractada amb la regidora del Districte, la socialista Carmen Andrés.

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Política

Vés a dalt