El diari independent de Sant Andreu de Palomar

La regidora del Districte de Sant Andreu, carmen Andrés, amb Ses Majestats durant la Cavalcada del 2017 / DISTRICTE DE SANT ANDREU

L’Ajuntament contractarà a qui li faci la Cavalcada més barata

Economia

L’Ajuntament de Barcelona ha publicat la licitació per contractar a l’empresa que s’ha d’encarregar del manteniment de les carrosses i de dinamitzar la Cavalcada de Reis de Sant Andreu i la Sagrera. En total el consistori espera invertir menys de 15.000 euros (sense IVA). Un pressupost que, de fet, anirà a la baixa, ja que el consistori ha decidit que adjudicarà el contracte a l’empresa que li faci més barata la Cavalcada.

 

Aquesta dada surt de l’anunci de licitació que ha publicat l’Ajuntament de Barcelona al portal de Contractació Pública de la Generalitat. Tal com apunta l’administració local, el criteri d’adjudicació serà “únic”. “Només es tindrà en compte el preu total del projecte”, assenyala. Ni nivell artístic ni experiència en grans espectacles. De fet, l’únic ítem que ha establert el consistori per rebutjar les ofertes extremadament pobres és la comparació amb la resta d’ofertes. És a dir, es considerarà una oferta “anormalment baixa” quan sigui econòmicament més baixa del 15% de la mitjana marcat per la resta. Per tant, la tendència general de les ofertes serà la que establirà, en part, la qualitat de l’espectacle.

Amb aquests diners l’empresa haurà de dinamitzar artísticament la plaça de l’Estació amb una actuació dirigida a l’aparició dels reis i dels seus respectius seguicis; la plaça d’Orfila amb la figura del Patge Anunciador que animarà al públic fins que arribin els reis; i la plaça Masadas, on dos actors s’hauran d’encarregar de distreure a les famílies fins que sigui l’hora de rebre a Ses Majestats i desaparèixer posteriorment amb ells.

Com l’any passat, la cavalcada comptarà amb tres seguicis dinamitzats per escoles de dansa, centres cívics i voluntaris, els quals se situaran a la part posterior del seu respectiu Rei. A més, davant de cadascuna de Ses Majestats, un speaker animarà al públic congregat al carrer. Si bé el vestuari anirà a càrrec del Districte, l’empresa adjudicatària haurà de proporcionar 5 generadors de benzina, s’haurà d’encarregar del maquillatge dels Reis, la vestimenta dels patges i anunciadors i proporcionar i muntar els altaveus per sonoritzar les places i carrosses.

Fotografia | La regidora del Districte de Sant Andreu, carmen Andrés, amb Ses Majestats durant la Cavalcada del 2017 / DISTRICTE DE SANT ANDREU

Tags:

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Economia

Vés a dalt