El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Rusc abelles AJUNTAMENT DE BARCELONA

Troben un rusc d’abelles dins d’una moto

Societat

Com si es tractés d’un Kinder Sorpresa, aquest passat dimecres els serveis tècnics de l’Ajuntament de Barcelona han hagut de sostreure un rusc d’abelles que s’havia format dins d’una moto. El vehicle, aparcat al carrer de Fernando Pessoa, portava diverses jornades sense moure’s del seu emplaçament.

 

Tal com ha explicat a aquest mitjà de comunicació el veí de la zona, Xavier G. Freixer, la moto feia setmanes que estava abandonada sobre la calçada. De fet, ell va ser el responsable de comunicar la incidència a l’Ajuntament i aquest va enviar ahir mateix una brigada per retirar el rusc que restava sobre la via pública.

Segons explica Freixer, “la setmana passada ja rondaven abelles”. Ara bé, ningú sabia de la seva procedència, ni què les atreia per la zona, ja que “no es veia”, recorda. No va ser fins fa un parell de dies que “havien obert el seient de la moto” i el niu d’abelles havia quedat al descobert sobre l’asfalt, tal com es pot observar, tot i que el rusc ja ha sigut retirat per la brigada municipal.

El rusc estava situat sota del seient de la moto / Xavier G. Freixer‏
El rusc estava situat sota del seient de la moto / Xavier G. Freixer‏

Tags:

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt