El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Incendi al carrer del Segre Jaume Miro

Incendi en una casa del carrer de Virgili

Societat

Aquesta tarda al voltant de les 17 hores s’ha declarat un incendi a local del número 93 del carrer de Virgili. Fins al punt del succés s’han acostat cinc dotacions de bombers, els quals han aconseguit controlar el foc i extingir-lo. Segons han declarat diversos testimonis a aquest mitjà de comunicació, una persona ha sortit corrents de l’interior del local tan bon punt s’han produït les flames.

 

Aquesta persona després ha passat sota la custòdia dels serveis d’emergència, els quals l’han atès. En paral·lel, la Guàrdia Urbana ha restat l’espera que arribessin els responsables de l’obra que s’estava duent a terme a l’interior del local. Un cop comprovat que l’activitat disposava de tots els permisos necessaris, els cossos municipals han abandonat la zona.

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt