El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Carpa provisional del Mercat de Sant Andreu / AJUNTAMENT DE BARCELONA

La carpa del Mercat provisional estarà en marxa al setembre

Societat

Tal com ha comunicat aquest dilluns l’Ajuntament de Barcelona en una nota de premsa, la carpa provisional del Mercat de Sant Andreu es preveu que es posi en funcionament el proper mes de setembre. La instal·lació que s’ubicarà al carrer de Sant Adrià amb Otger, acollirà 18 comerciants alimentaris i 5 de no-alimentaris mentre durin les obres del nou Mercat.

 

Tal com va avançar L’Exprés de Sant Andreu, aquesta carpa provisional comportarà una inversió de 2,7 milions d’euros públics. Una obra que encara no ha començat, ja que fins ara la reforma que han dut a terme les màquines a la via pública ha sigut el desplaçament de les canonades dels subministraments bàsics. Aquestes passaven per la zona central de la calçada i s’han hagut de retirar cap als laterals de la via, ja que per normativa no pot passar per sota de l’equipament cap servei bàsic.

L’entrada principal a la carpa serà pel carrer d’Otger i comptarà amb escales i rampa, mentre que les entrades secundàries estaran en el lateral de la biblioteca de Can Fabra i en el costat que dóna a la Fabra & Coats. A més, tot el mercat estarà climatitzat i tindrà una zona de golfes per guardar determinades mercaderies.

Carpa provisional del Mercat de Sant Andreu / IMMB
Carpa provisional del Mercat de Sant Andreu / IMMB

Tal com va explicar l’arquitecte encarregat de l’obra, Ferran Mur, la carpa provocarà que una de les voreres de Sant Adrià s’hagi d’ampliar per permetre el pas pel costat del recinte fabril. Més enllà de les desviacions en la xarxa de subministraments subterranis, també comportarà suprimir el parterre, fer desaparèixer la zona blava i desplaçar a altres punts els aparcaments per a minusvàlids i la zona de càrrega i descàrrega. El trànsit també es veurà restringit i el bus 126 serà desviat pel carrer del Segre fins a arribar a la rambla de l’Onze de Setembre.

Fotografia | Carpa provisional del Mercat de Sant Andreu / AJUNTAMENT DE BARCELONA

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt