El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Manifest de les entitats davant l'atemptat d'ETA a l'Hipercor / DGM

Així resava el manifest de les entitats andreuenques

Societat

El 19 de juny de 1987, sota la convocatòria de l’AVV de Sant Andreu de Palomar, entitats de tot el Districte es reunien d’urgència i nocturnament a la seu de l’associació. Una trobada orientada sobre tres eixos: anul·lar l’acte reivindicatiu per recuperar la Rambla del següent diumenge, convocar els veïns i veïnes a una manifestació per rebutjar el terrorisme i donar l’ordre de penjar senyeres amb crespons negres el dissabte següent. Aquest va ser el manifest que l’aleshores president de l’AVV de Sant Andreu de Palomar, Jaume Domènech, va llegir en la manifestació del 21 de juny:

Banner Ajuntament 300x250
 

Reunides totes les forces associatives, polítiques, sindicals, culturals, recreatives i esportives del Districte de Sant Andreu i assumint la forma de pensar majoritària dels veïns dels nostres barris, manifestem que:

El principal valor de la llibertat d’un poble és el respecte total a la vida humana.

Creiem i confiem en la democràcia com l’únic mitjà vàlid per aconseguir les aspiracions del nostre poble.

Rebutgem l’acció de qualsevol grup terrorista que pretén justificar les seves accions emparant-se en les legítimes aspiracions de cada poble.

Ens solidaritzem amb el dolor dels nostres amics i veïns que han sofert directament els estralls d’aquest acte vandàlic.

Condemnem de manera clara i contundent el criminal atemptat que s’ha produït al cor d’un barri pacífic i treballador, en una ciutat que estima la convivència, i una Catalunya que estima per damunt de tot el respecte a les llibertats humanes.

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt