El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Les obres del Parc Lineal al seu pas per Sant Andreu / DGM

La nul·la inversió de Rajoy a La Sagrera “ni sorprèn ni fa enfadar”

Política

“M’hauria sorprès si hauria portat diners”, ha declarat a aquest mitjà de comunicació el vocal de l’AVV de Sant Andreu de Palomar, Pau Maduell, després d’assabentar-se que la visita del president del Govern espanyol, Mariano Rajoy, no ha deixat ni un euro per desencallar el projecte de La Sagrera. Segons el representant veïnal: “És una decepció que ja ve molt en fred i ni sorprèn ni fa enfadar, perquè ja fa massa anys que estem així”.

Banner Ajuntament 300x250
 

Maduell assenyala que “el que faci o deixi de fer Rajoy ja no ens ve d’aquí”, i insta a l’Ajuntament, la Generalitat i Fomento a “posar-se d’acord”, tot i que percep que “no estan encarats a negociar”. De fet, fa gairebé un any totes tres administracions van assegurar en una visita a les obres de La Sagrera que farien trobades mensuals per anar desencallant el projecte, “però des d’aleshores no tenim cap notícia que s’hagin reunit”, destapa el vocal.

En referència a l’estat de Sant Andreu Comtal, des de l’Associació de Veïns i Veïnes consideren “una llàstima que seguim amb una estació que no compleix normatives ni de seguretat ni d’accessibilitat”. Una circumstància sobre la qual només esperen que “no hàgim de lamentar cap accident”.

En opinió de la líder de Ciutadans, Carina Mejías, el problema de l’estació resulta “secundari” en el conjunt de la xarxa de Rodalies, mentre que el cap municipal del Partit Popular, Alberto Fernández Díaz, vincula el retard de les obres a “la redefinició constant del projecte, als problemes de corrupció del AVE i la gestió que n’ha fet Adif” i al retard en l’entrega d’uns informes de Bombers que es van retardar i “van acabar per enverinar encara més el projecte inicial“. Un argument que, en opinió de Maduell, només representa “una excusa absurda i sense sentit”.

Fotografia | Les obres del Parc Lineal al seu pas per Sant Andreu / DGM

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Política

Vés a dalt