El diari independent de Sant Andreu de Palomar

CEIP Sant Pere Nolasc DGM

L’antic CEIP Sant Pere Nolasc celebra mig segle de vida

Societat

L’Escola Molí de Finestrelles, ubicada a la confluència dels carrers de Guardiola i Feliu i Lanzarote, celebra mig segle de vida. Un aniversari que la comunitat educativa i els exalumnes celebraran amb una jornada festiva aquest dissabte 17 de juny des de les dotze fins a la mitjanit.

Banner Ajuntament 300x250
 

L’acte començarà amb una recepció oficial i un dinar amb l’equip de l’escola, i posteriorment començarà la participació de l’alumnat i les famílies, amb batucada, un concert en directe, espais lúdics per a l’alumnat i un sopar de germanor. Durant tot aquest curs els alumnes han participat amb diferents propostes per celebrar l’aniversari, com una exposició fotogràfica, xapes commemoratives, banderoles i un espai de càpsula del temps.

El centre d’educació públic va obrir les portes l’octubre de 1972 amb el nom de Colegio Nacional San Pedro Nolasco, amb capacitat per a 150 alumnes. Posteriorment va catalanitzar el nom pel de CEIP Sant Pere Nolasc, entitat que va mantenir fins al 2017, quan l’equip directiu va decidir canviar el nom pel d’Escola Molí de Finestrelles. Un nou nom que, segons es va explicar en el seu moment, fa referència a un molí d’aigua que hi havia a la zona durant l’època dels romans i que canalitzava aigua del riu Besòs.

Avui dia l’Escola Molí de Finestrelles participa en diferents programes com: Transformem els patis; Escoles + Sostenibles; Cantània; Dansa Ara; i Petits Talents Científics, entre d’altres. El centre té un total de 420 alumnes en dues línies de i3 a 6è de primària, i està immers en un procés de transformació i canvi. Està previst que al llarg del curs 2024-2025 es fusioni amb l’Institut Vapor del Fil, de manera que passarà a ser un institut escola.

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt