El diari independent de Sant Andreu de Palomar

La família del jove mort a Can Fabra demana col·laboració veïnal

Societat

Més de dues setmanes després del tràgic homicidi a la plaça de Can Fabra, els Mossos d’Esquadra encara investiguen qui va apunyalar a Soulayman. Una cerca de la qual encara no han transcendit detalls, però sobre la qual la família s’exaspera. El passat dissabte a la tarda una setantena de persones van celebrar una concentració a la mateixa font de la plaça per reclamar justícia. De fet, aquest es va tractar de l’únic esdeveniment de denúncia pública que s’ha dut a terme des d’aquell cap de setmana de Festa Major.

 

Davant la incertesa policial, l’entorn del jove de 20 anys reclama col·laboració ciutadana per treure de l’anonimat als agressors i fer-los seure davant la justícia. Tal com han explicat, aquest veí de Santa Coloma de Gramanet, qui encara vivia amb els seus pares i els seus quatre germans, va venir a Sant Andreu a passar la nit de festes amb els seus amics. Malauradament, no va tornar a casa.

Segons revelen les imatges que molts joves van captar amb els seus telèfons mòbils, aquella nit de dissabte a la plaça de Can Fabra s’hi celebrava un botellón que aplegava centenars de persones. En la línia de les imatges, els incidents van començar a l’escala de la biblioteca, on un nombrós grup de joves va començar a colpejar a Soulayman amb cops de puny i fins i tot una vara metàl·lica. “Desconeixem la causa i quantes persones eren, però sincerament dona igual el motiu, no mereixia allò”, denuncia el seu entorn.

Posteriorment, el jove va aconseguir desempallegar-se dels qui el rodejaven, però la seva fugida cap a dins de l’aigua de la font (com es pot veure a la imatge) no va evitar que seguís rebent cops. Finalment, va caure estès a terra a conseqüència de la ferida al pit provocada per l’arma blanca que algú li va clavar. Les cures que li van practicar primer els agents de l’ARRO dels Mossos d’Esquadra i després pels equips sanitaris del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) no van servir perquè sortís amb vida de l’hospital on se’l va ingressar. Les despulles del jove ja han pogut ser enterrades al Marroc, on l’han acomiadat els seus familiars.

“Això ha anat més enllà d’una simple baralla de carrer, va ser una persona qui el va apunyalar, però tot aquell que hi va participar en la baralla és culpable“, recordaven a la manifestació de dissabte. De fet, l’entorn creu que hi ha persones que poden tenir informació sobre el succés, però que no estan col·laborant amb la policia. Motiu pel qual, reclamen a tota la ciutadania que tingui informació, que la posi a disposició dels Mossos d’Esquadra perquè es pugui fer justícia.

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt